Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AsamonMT2 szuka Beta Testerów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o nie zgłaszanie tematów i pisanie postów tylko w sprawie zostania testerem, tak jak to jest napisane w temacie.

Świeży server Dedykowany , Szukający Beta testerów do gry .Server oficjalnie startuje za 14 dni.Bardzo zależy nam na dokladnym przetestowaniu servera:)

Podaj informacje kontaktowe oraz dodaj skan. /1h

Opublikowano

brzydkie bronie, zbroje, darmowa host strony i forum, dziurawa strona by Derin (widać profesjonalizm), ortografia na poziomie podstawówki. ogólnie rzecz biorąc nie polecam.

Opublikowano

Po 1 o ilę się nie mylę to jest ich strona..

board.asamon.pl więc nie derina  :) i  tu troche ściemniacie 

forum.asamon.pl

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Polecam ogarnięty Team. 

Polecam

3 posty, czyżby multi konta? Średnio to wygląda szkoda czasu bo i tak pewnie nie wypali ;x Broni, zbr jak na 300lvl +, a max to 150 -.-? Wszystko na sobie i słaba ortografia.  :(

Opublikowano

3 posty, czyżby multi konta? Średnio to wygląda szkoda czasu bo i tak pewnie nie wypali ;x Broni, zbr jak na 300lvl +, a max to 150 -.-? Wszystko na sobie i słaba ortografia.  :(

Ja tam w nich wierze skąd wiesz :) ?

Opublikowano

nie polecam ze wzgledu na [HA]Lighting aka pseudotechnik znam go i wiem , ze nic nie potrafi uwaza sie za technika ale gdy cos ma poprawic to nie potrafi Odradzam gry znam go :) , i nie polecam nie bd  wiedzial jak ogarnac przed DDos itp :)

Opublikowano

nie polecam ze wzgledu na [HA]Lighting aka pseudotechnik znam go i wiem , ze nic nie potrafi uwaza sie za technika ale gdy cos ma poprawic to nie potrafi Odradzam gry znam go :) , i nie polecam nie bd  wiedzial jak ogarnac przed DDos itp :)

Odezwał się kashido aka złodziej :P VPS przyznaj się jak ukradłeś VPS panie  "pseudo sponsorze" 

Pozdrawiam  każde oceny przyjmuje ale twoich nie  ,ponieważ nie wiem jak możesz mieć czelność  jeszcze  tu komentować miałeś wbić na ts mieliśmy sobie wyjaśnić sprawy.

Opublikowano

Znam [HA]Lighting "aka pseudotechnik" i jest on ogarniętą osobąktóra wie, co trzeba robić. A z twoją opinią nie można się liczyćponieważ jest ona bezpodstawna

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Triskelesa oraz Boooooo ;]

Miałem okazje wraz z znajomym Technikiem współpracować z nimi i powiem osobiście ( Boooo - 12 letni gimbus który uważa się za wielkiego technika a tak naprawdę nic nie potrafi ;p | Triskeles - Hmm wszystko było by ok gdyby nie zaczął wyzywać nas od oszustów/przekrętów itp. ;])

Ps. Triskeles a tak wpierałeś mi na gg że nie znajdę waszego serwera :D TO co czas na zabawę ;p

12113099795230620771.png

Opublikowano

Nie polecam ze względu na Triskelesa oraz Boooooo ;]

Miałem okazje wraz z znajomym Technikiem współpracować z nimi i powiem osobiście ( Boooo - 12 letni gimbus który uważa się za wielkiego technika a tak naprawdę nic nie potrafi ;p | Triskeles - Hmm wszystko było by ok gdyby nie zaczął wyzywać nas od oszustów/przekrętów itp. ;])

Ps. Triskeles a tak wpierałeś mi na gg że nie znajdę waszego serwera :D TO co czas na zabawę ;p

Szkoda mi Cie, serio. Nie będę zaczynał nawet z tobą rozmowy, ani sie tłumaczył. Tak więc cześć i żegnaj :)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...